Nieuws

Nederland blijft tot en met ten minste 9 februari in Lock-Down

Donderdag 14 januari 2021

Het kabinet heeft dinsdagavond 12 januari bekend gemaakt, dat de Lock-Down waarin ons land zich op dit moment bevind, met 3 weken verlengd zal gaan worden. Nederland blijft dus tot en met 9 februari op slot. Het aantal Covid19 besmettingen nam welliswaar lichtjes af maar de aantallen zijn nog steeds zorgwekkend. Voor ons badmintonners betekent dit dat we zeker tot en met 9 februari 2021 nog niet mogen sporten.

Lees meer >>

In Memoriam: Voorzitter Bert Clement overleden na ziekbed

Donderdag 7 januari 2021

BVM’81 heeft met grote verslagenheid kennisgenomen van het overlijden van Bert Clement. Woensdag 6 januari 2021 is onze voorzitter Bert Clement op 65-jarige leeftijd overleden. Bert was al geruime tijd ernstig ziek, de laatste weken ging zijn gezondheid steeds verder achteruit en werd het duidelijk dat hij de oneerlijke strijd tegen zijn ziekte niet kon winnen.

Lees meer >>

Nederland in Lock-Down tot en met dinsdag 19 januari 2021

Dinsdag 15 december 2020

Premier Rutte heeft maandagavond 14 december, vanuit het torentje op het binnenhof, het volk toegesproken over de ingrijpende maatregelen die nodig zijn om het dagelijks hoge aantal covid-19 besmettingen te bestrijden. Nederland gaat daarom tot en met dinsdag 19 januari 2021 op slot. Voor ons badmintonners betekent dit dat we zeker tot en met 19 januari 2021 nog niet aan de slag kunnen met shuttle en racket.

Lees meer >>

Voorlopig tot half januari 2021 nog geen badmintonnen

Donderdag 10 december 2020

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het dagelijks aantal Covid-19 besmettingen de laatste week weer een sterk stijgende lijn vertoonde. We hadden allemaal de hoop dat de cijfers verder zouden dalen, maar het tegendeel was een feit. Het zal dan ook zeker geen verrassing zijn dat het kabinet tijdens de persconferentie van dinsdag 8 december geen versoepelingen heeft aangekondigd. Sterker nog, mochten de cijfers blijven stijgen de komende week dan komen strengere maatregelen weer in het zicht.

Lees meer >>

Mooie opbrengst Rabo ClubSupport 2020

Vrijdag 4 december 2020

In de maand oktober kon er weer gestemd worden voor de Rabo ClubSupport actie. Ook BVM'81 was weer van de partij. Inmiddels is de uitslag bekend gemaakt en mag BVM'81 terug kijken op een geslaagde stem periode: een mooie opbrengst van € 435,27 voor de clubkas! Wij willen zowel de Rabobank Zuid-Limburg West als alle stemmers bedanken voor deze mooie opbrengst.

Lees meer >>

Zeker tot en met dinsdag 8 december nog geen badminton bij BVM'81

Maandag 30 november 2020

De verdere daling van het aantal dagelijkse Covid-19 besmettingen is helaas tot een halt gekomen. De cijfers zijn niet waarop heel het land gehoopt had. Op dinsdag 8 december is er weer persconferentie van het kabinet.

Lees meer >>

Nieuwe website BVM'81 online

Dinsdag 24 november 2020

Na weken van hardwerken is de nieuwe website van BVM'81 dan eindelijk online.

Lees meer >>

Zeker tot begin december nog geen badminton

Woensdag 18 november 2020

Ondanks het feit dat het aantal Covid-19 besmettingen een daling laat zien, is het echter nog niet duidelijk wanneer we het badminton racket weer mogen oppakken.

Lees meer >>

Algemene Ledenvergadering BVM'81 doorgeschoven naar voorjaar 2021

Woensdag 4 november 2020

De algemene ledenvergadering kon op 23 maart 2020 niet doorgaan vanwege Covid-19. We hadden gehoopt in het najaar een nieuwe datum te kunnen plannen. Echter de huidige situatie in de Covid-19 bestrijding laat het houden van een bijeenkomst nog niet toe. 

Lees meer >>

Jaarlijkse kaartavond BVM'81 komt te vervallen

Dinsdag 3 november 2020

Het zal niemand verrassen, dat de jaarlijks drukbezochte kaartavond van BVM81, die normaal gesproken begin december in het sportcafe van 't Trefpunt zou plaatsvinden, dit jaar komt te vervallen.

Lees meer >>

Geen badminton tot en met 10 november 2020

Dinsdag 13 oktober 2020

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het aantal Covid19 besmettingen de laatste twee weken, dagelijks met forse aantallen, verder toenam. Dit ondanks de verscherpte maatregelen die de overheid op 28 september invoerde. Nog strengere maatregelen konden dan ook niet uitblijven en op dinsdag 13 oktober volgde een nieuwe persconferentie van de overheid. Naar aanleiding van deze persconferentie gelden er per woensdagavond 14 oktober vanaf 22.00 uur voor de sportwereld nieuwe maatregelen om het coronavirus in te dammen. Dit heeft ook een flinke impact op badmintonnend Nederland. De maatregelen gelden voor een periode van 4 weken.

Lees meer >>

RABO-Club Support 2020

Donderdag 1 oktober 2020

Rabobank Zuid-Limurg West steunt het verenigingsleven onder andere met de RABO-Club Support. In oktober gaat deze campagne weer van start. Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Zuid-Limurg West hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ook BVM'81 doet dit jaar weer mee aan de RABO-Club Support Actie.

Lees meer >>