In Memoriam: Voorzitter Bert Clement overleden na ziekbed

Donderdag 7 januari 2021

BVM’81 heeft met grote verslagenheid kennisgenomen van het overlijden van Bert Clement.
Woensdag 6 januari 2021 is onze voorzitter Bert Clement op 65-jarige leeftijd overleden. Bert was al geruime tijd ernstig ziek, de laatste weken ging zijn gezondheid steeds verder achteruit en werd het duidelijk dat hij de oneerlijke strijd tegen zijn ziekte niet kon winnen.

Bert was sinds de oprichting van BVM’81 in november van het jaar 1981 nauw betrokken bij de vereniging. In de eerste jaren was Bert betrokken bij de spel-technische zaken, in 1990 nam Bert de voorzittershamer over, deze functie vervulde hij tot het moment in het voorjaar van 2020, toen hij ernstig ziek werd.

Bert, in het verleden zelf fanatiek badmintonner, kon de sport zelf al jaren niet meer actief beoefenen vanwege een slepende blessure aan zijn arm/schouder. Maar de club betekende nog alles voor hem, zeker als de club onrecht werd aangedaan was het Bert “De Voorzitter” die in de strijd voorop ging. Bert vervulde ook vele jaren de taak van competitieleider en bij de vele edities van het BVM’81 Vroeg op Toernooi was hij voor de deelnemers het vertrouwde gezicht achter de wedstrijdtafel.

Tijdens de vele feestavonden stak Bert de handen ook veelvoudig uit de mouwen, tijdens de vele BBQ’s was het Bert die achter de BBQ stond om het vlees te bakken. De jaarlijkse kaartavond in december was voor Bert een van de hoogtepunten van het jaar, samen met zijn vrouw Marjo plande hij alle wedstrijden en verzorgden ze samen ook het eten en de prijzen.

BVM’81 bedankt Bert voor alles wat hij voor onze vereniging heeft gedaan en wenst familie en vrienden heel veel sterkte toe de komende tijd.

Bert we zullen je missen!!

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

< terug naar alle nieuwsberichten