Competitieseizoen 2021-2022

Woensdag 14 april 2021

Inmiddels ligt de binnensport al een kleine 5 maanden stil vanwege Covid-19. BVM’81 zou in het seizoen 2020-2021 met drie teams deelnemen aan de Recreanten Competitie Midden Limburg. De start van de competitie was vanwege Covid-19 een maand verschoven, begin oktober stonden de eerste wedstrijden op het programma. De tweede Covid-19 golf stak echter eind september de kop op. Twee van de drie teams besloten daarom ook niet te starten aan de competitie en trokken zich nog voor de eerste wedstrijd terug. Het herenteam wilde de situatie nog wat langer aankijken en startte nog wel aan de competitie, maar meteen na de eerste wedstrijd begin oktober maakte het kabinet bekend dat de binnensport op slot ging.  Alle lopende competities zijn stopgezet en worden uiteraard niet verder uitgespeeld en als niet gespeeld beschouwd.

Hoewel we niet kunnen badmintonnen, zijn we wel al voorzichtig begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022. Het zal duidelijk zijn dat er nog vele onzekerheden zijn. Toch zijn de sportbonden allemaal al gestart met de voorbereiding voor de zaalcompetitie 2021-2022. Daarom deze oproep aan zowel de huidige groep competitiespelers en mogelijk andere belangstellende leden die het leuk zouden vinden om mee te spelen in de competitie.

Mocht je (weer) willen mee spelen in de competitie, stuur dan een mail (via het contact formulier op deze site). 
Geef ook je voorkeur aan voor de volgende mogelijkheden:

  1. Is dit als vastspeler of als invaller? 
  2. Heb je voorkeur voor een team (mix- of herencompetitie)
  3. Van de huidige groep competitiespelers ontvangen we ook graag een bericht als ze afzien van deelname aan de competitie 2021-2022.

We kunnen ons voorstellen dat jullie nog absoluut niet bezig zijn met de gedachte om weer competitie te gaan spelen, op dit moment zouden we allemaal al heel erg blij zijn als we weer onderlinge partijtjes met elkaar kunnen spelen in de sporthal van Munstergeleen. Mocht je twijfelen aan deelname, laat dat dan ook even weten. We kunnen beter op een later tijdstip altijd nog besluiten om een team terug te trekken in plaats van een team niet in te schrijven.

< terug naar alle nieuwsberichten