Rabo Clubsupport 2021, stemmen van 4 tot 25 oktober 2021

Donderdag 30 september 2021

Rabobank Zuid-Limburg West steunt het verenigingsleven onder andere met de RABO-Club Support. In oktober gaat deze campagne weer van start. Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Zuid-Limburg West hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ook BVM'81 doet dit jaar weer mee aan de RABO-Club Support Actie. 

Iedere stem is daarbij geld waard. Want voor iedere uitgebrachte stem op BVM'81 ontvangen we een bedrag van de Rabobank. Met de RABO-Club Support laat de Rabobank hun betrokkenheid zien bij het verenigingsleven in onze gemeenschap. 
 

Van 4 tot en met 25 oktober 2021 kunnen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging(en)/stichting(en).

Dit jaar kun je stemmen op 3 clubs. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! 
Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan heb je geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers vind je onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt zie je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’.

Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een persoonlijke stemcode.

Wellicht ben je lid van Rabobank Zuid-Limurg West, of ken je iemand in jouw omgeving die lid is van deze bank. Het is voor onze vereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zodoende veel stemmen voor onze vereniging te vergaren. Wij kunnen dit geld goed gebruiken voor al onze activiteiten. 

Stemmen kan via onderstaande link: 
https://sites.rabobank.nl/limburg/clubsupport2021/

Steun BVM81 en breng jouw stem uit! 

< terug naar alle nieuwsberichten