QR-code Corona Check

Vrijdag 5 november 2021

Het zal jullie zeker niet ontgaan zijn, het aantal Covid-19 besmettingen, evenals het aantal ziekenhuisopnamen, loopt de afgelopen weken weer enorm op, dit ondanks de hoge vaccinatiegraad van de Nederlandse bevolking. De druk op de zorg is inmiddels weer zo hoog dat de reguliere zorg weer afgeschaald wordt.

De overheid heeft daarom tijdens de persconferentie van dinsdag 2 november nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het Covid-19 virus verder tegen te gaan. Voor ons als binnensporters gelden de volgende aanvullende maatregelen:

Vanaf zaterdag 6 november is het voor de binnensport verplicht om een Covid-19 Check uit te voeren bij binnenkomst van de accommodatie.

Als toegangsbewijs geldt uitsluitend een QR-Code van de Corona Check-app (telefoon) of een uitgeprinte QR-Code. Legitimatie is daarbij verplicht. Zonder de QR-code én legitimatiebewijs mag men de sporthal niet betreden!

Bovendien is er een dringend advies om, eenmaal in de sporthal, de 1,5 meter afstand zoveel mogelijk in acht te nemen (niet tijdens het spel). Heb je klachten, blijf dan thuis en laat je testen!

We hopen op jullie begrip en medewerking!

< terug naar alle nieuwsberichten