RABO-Club Support 2020

Donderdag 1 oktober 2020

Rabobank Zuid-Limurg West steunt het verenigingsleven onder andere met de RABO-Club Support. In oktober gaat deze campagne weer van start. Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Zuid-Limurg West hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ook BVM'81 doet dit jaar weer mee aan de RABO-Club Support Actie. 

Iedere stem is daarbij geld waard. Want voor iedere uitgebrachte stem op BVM'81 ontvangen we een bedrag van de Rabobank. Met de RABO-Club Support laat de Rabobank hun betrokkenheid zien bij het verenigingsleven in onze gemeenschap. 

Van 5 tot en met 25 oktober kunnen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging(en)/stichting(en). Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging morgen worden uitgebracht. 

Wellicht ben je lid van Rabobank Zuid-Limurg West, of ken je iemand in jouw omgeving die lid is van deze bank. Het is voor onze vereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zodoende veel stemmen voor onze vereniging te vergaren. Wij kunnen dit geld goed gebruiken voor al onze activiteiten. 

Stemmen kan via onderstaande link: 
https://www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-west/deelnemers/ 

Breng vervolgens je stem uit op BVM81. 

Steun BVM81 en breng jouw stem uit! 

< terug naar alle nieuwsberichten