Avond Lock-Down treft ook BVM'81

Zondag 28 november 2021

Het aantal Covid-19 besmettingen is de laatste week explosief gestegen, strengere maatregelen konden dan ook niet uitblijven. Op de persconferentie van vrijdag 26 november werden de nieuwe strengere maatregelen door het kabinet bekend gemaakt. Deze maatregelen gaan in op zondag 28 november 2021 om 05.00 uur en gelden in ieder geval tot 19 december 2021.
 

  • Voor de binnensport geldt een sluitingstijd van 17.00 tot 05.00 uur, dit betekent voor BVM’81 dat de speeltijden op de dinsdag- en vrijdagavond voorlopig komen te vervallen.
  • De speeltijden op de maandag - en vrijdagochtend van 09.00 tot 10:30 uur kunnen gewoon doorgaan, maar met extra beperkingen:
     
  1. De CTB Check (incl. ID) bij binnenkomst is nog steeds van kracht
  2. Het dragen van een mondkapje tot in de sporthal is verplicht
  3. 1,5 meter afstand houden van elkaar is verplicht, alleen tijdens het sporten mag deze regel los gelaten worden
  4. Kleedlokalen en douches mogen niet gebruikt worden, kom in je sportkleren naar de sporthal, en wissel in de sporthal van schoeisel, houd hierbij 1,5 meter afstand van elkaar
  5. Desinfecteer vaak je handen

Volg bovenstaande regels te allen tijde op.

Nu alleen de speeltijden overdag doorgaan, kan het voorkomen dat het drukker wordt tijdens deze speelmomenten. We vragen jullie begrip hiervoor.

Op het moment van versturen van deze mail zijn er voor ons ook nog de nodige onduidelijkheden, omdat nog niet alle sportprotocollen zijn bijgewerkt. We hopen hierop begin komende week antwoorden te krijgen. Mocht er nog wat veranderen in de regels, dan brengen we jullie opnieuw op de hoogte.

Let op elkaar en blijf gezond!

< terug naar alle nieuwsberichten