Munstergeleen is gelegen in Zuid-Limburg in de gemeente Sittard-Geleen, precies temidden van Sittard en Geleen. Munstergeleen is bereikbaar met de auto vanaf autosnelwegen A2 (afslag Sittard) en A76 (afslag Geleen of Schinnen) en de provinciale weg N276.
Sporthal
BVM '81 speelt in Sporthal Munstergeleen, gelegen in het centrum van Munstergeleen, naast de kerk.
    Sporthal Munstergeleen
    Pancratiusstr 25
    6151 CD Munstergeleen
    (046) 452 27 35
Hoe bereikt u ons?
Vanaf de A2
Neem afslag Sittard en rijdt in de richting Sittard. Voor het voetbalstadion rechtsaf, richting Munstergeleen / Sittard-Zuid. Bij het stoplicht rechtsaf richting Munstergeleen. Blijf de weg volgen tot het einde, aan het einde rechtsaf. Dan tweede straat links, eerste rechts. U rijdt nu langs de kerk. Neem de eerste afslag linksaf en direct na de kerk aan de linkerkant bevindt zich de inrit naar de sporthal.
Vanaf de A76 (afslag Geleen)
Bij de afslag Geleen rijdt u richting Sittard/Geleen. Na de McDonalds rechtsaf. Blijf deze weg volgen totdat u bij de vierde rotonde rechtsaf naar Munstergeleen kunt (over het spoor). Dan rijdt u daarna linksaf Munstergeleen in. Neem de vierde straat rechts, vervolgens de tweede links, dan de eerste rechtsaf (voor de kerk). Direct na de kerk aan de linkerkant bevindt zich de inrit naar de sporthal.
Vanaf de A76 (afslag Schinnen)
Vanuit Eindhoven: Aan het einde van de afslag links, na de brug meteen rechts. Volg nu verder de instructies voor komend vanuit Heerlen.
Vanuit Heerlen: Bij de afslag Schinnen rijdt u direct na het spoor rechtsaf. Deze straat tot het einde doorrijden en aan het einde linksaf slaan. U dient nu geruime tijd deze weg te blijven volgen (Schinnen uit, Puth helemaal doorrijden). Op een gegeven moment ligt Munstergeleen aan de rechterkant. Sla hier rechts af (voor het spoor). Rijd door en neem de vierde straat rechts, vervolgens de tweede links, dan de eerste rechtsaf (voor de kerk). Direct na de kerk aan de linkerkant bevindt zich de inrit naar de sporthal.
Vanaf de N276 (uit de richting Heerlen)
Onderaan de Windrakerberg ligt Munstergeleen. Sla linksaf Munstergeleen in en neem de vijfde zijstraat linksaf (midden in het centrum, vlak voor de Hubo). U rijdt nu langs de kerk. Neem de eerste afslag linksaf en direct na de kerk aan de linkerkant bevindt zich de inrit naar de sporthal.
Sponsoren

Studio VR
Dunckellaan 13
6132 BK Sittard
06 - 16 36 37 75
Website
Vind ik leuk
Mededelingen
RCML Competitie 2019-2020

Zondag 27 oktober, 10:00 uur:
BVM'81 Team 1 - BC Maasdroppers 2 =
BVM'81 Team 2 - BC Helden 1 =

Kwajongen Toernooi

Vrijdag 29 november 2019.
Aanvang 19.30 uur
Sportcafe't Trefpunt

Facebook

Wordt lid van BVM'81 op Facebook!